Fullversjon 

En million har sett Crappy-Tonje

Dritdårlig låt med Dating i mørket-babe ble Youtube-hit. Er det et stunt?

Det manglet ikke på sukk og stønn på Facebook og andre nettsider da Dating i mørket-deltager Tonje Langeteig (28) fra Holmestrand slapp sin musikkvideo Crappy Housewife for et par uker siden.

Vokalen er mildt sagt ikke veldig bra, og man kan vel heller ikke si at det er tidenes mest velproduserte video, spilt inn på bryggen og et utested i Tønsberg.

Se og hør videoen selv lengre ned på siden.

Nettstedet Gawker kåret videoen til ukens dårligste musikkvideo og sammenligner den norske artisten med internettmobbeofferet Rebecca Black.

Mange har lurt på om det hele bare er kødd, men uansett er det nå slik at den som ler sist ler best. Over en million har nemlig sett og hørt Crappy-Tonjes video på Youtube!

I et intervju med Dagbladet.no fastslår Tonje at hun står fullt og helt for videoen, men om det er et stunt får vi ikke akkurat noe svar på. Da nettsiden spør om hun er ironisk, svarer Tonje hverken ja eller nei:

- Tja, til en viss grad kan man nok si det. Men jeg digger låta og synes den er fengende. Jeg har i aller høyeste grad selvironi. Jeg har ledd så mye at jeg nesten har pådratt meg nakkeskade, sier hun.

- Det var ikke jeg selv som dro på med hverken klær eller så mye av det opplegget rundt. Jeg har ikke hatt så stor innflytelse selv, og det er litt annen stil enn jeg vanligvis har, men ikke noe jeg føler jeg må trekke tilbake eller ikke kan stå for, uttaler hun.

Her kan du vurdere selv - er det et stunt eller et seriøst forsøk på å bli stjerne? Nedenfor kan du også se Tonje fremføre låten på et utested i Holmestrand i fjor:Se Tonje fremføre Crappy Housewife under kåringen av Drømmelåta i Holmestrand i fjor:

Liker du denne saken?