Fullversjon 

Er dette tidenes sjekketriks?

Blakke Park fikk brått 300 millioner Youtube-hits.

Den sør-koreanske artisten Psy - eller Park Jea-sang (34) som han egentlig heter - har aldri hatt hverken mye penger eller draget på damene på dansegulvet.

Men den som ler sist, ler best. Brått har nemlig den totalt ukjente lokale artisten fra Seoul laget verdens mest populære Youtube-hit. På to måneder har utrolige 300 millioner sett hans elleville dans i "Gangnam style".

- Jeg har aldri klart å danse på vanlig måte, så derfor har jeg alltid prøvd å lage morsomme danser for å få jentenes oppmerksomhet, sier den nye hitkongen, som nå topper spillelistene over hele verden.

- Jeg håper selvfølgelig at folk skal like musikken min hver gang jeg skriver en låt. Men jeg har aldri hatt noe annet enn lokalt publikum, og at folk fra andre land skulle like musikken min hadde jeg ikke drømt om. Da jeg skrev låten tenkte jeg på én ting - å lage en morsom låt, sier han ifølge Wall Street Journal.

Gangnam er betegnelsen på et rikmannstrøk i Sør-Koreas hovedstad der luksusbutikkene ligger tett. 

- Som du kan se i musikkvideoen, passer jeg ikke inn med oppfatningen av «Gangnam style» i det hele tatt. Det faktum at jeg roper at jeg har «Gangnam style» får folk til å le seg i hjel, fortsetter den ferske verdensstjernen.

- Jeg blir ofte spurt om låta har et hemmelig budskap. Siden været er så varmt og det står dårlig til med økonomien ville jeg enkelt og greit skrive en morsom og spennende låt.

Gangnam style er tidenes første internasjonale hit fra Sør-Korea. Det er også historiens mest populære video på Youtube, med over 2,7 millioner likes.

Vi tipper Psy nå kan svømme i damer om han ønsker, men etter alt å dømme er han svært så trofast mot sin kone Yoo Hye Yeon som han giftet seg med i 2006.

Alle som er kløppere på koreansk kan sjekke hjemmesiden til Psy her.

Og har du ikke fått nok av Gangnam style enda, så kan du jo se den en gang til her:

Liker du denne saken?