Fullversjon 

Gossip-girl splitter naken

TV-kjendisen flasher kroppen til ære for rockebandet sitt.

Nakne damer i musikkvideoer er et triks som alltid virker, og denne gangen er det den populære skuespilleren Taylor Monsen (19) fra Gossip Girl som sørger for litt ekstra PR.

Ved siden av å spille i den populære TV-serien er hun nemlig vokalist i rockebandet The Pretty Wreckess, og i en ny video poserer 19-åringen naken for å promotere singelen Under The Water. Riktignok med de mest intime delene duset ut. Stiff nipples får du med andre ord ike her. Over en million visninger på fem dager har dette gitt på Youtube.  

For et års tid siden brukte den norske hiphop-duoen Souldrop et lignende triks, da kjendisbabe Elisabeth Brofos fremsto splitter naken mens hun snoret kokain i en promovideo for bandet. Og som du ser av skjermbildene til høyre: Her var det ingen bluring!

Se mer: Pushwagner-datter med videosjokk

Gossip-stjernen Taylor Monsen har også provosert med sin frie fremtoning tidligere. I et intervju hun ga som 17-åring slo hun et slag for masturbering.

– Jeg er ikke en tøs fordi jeg masturberer, så faen ta deg hvis du kaller meg en. Kvinner skal ha lov i like stor grad som menn til å nyte seg selv, sa den da 17 år gamle kjendisbaben til nettsiden Holly Scoop.

Her er rockevideo med någo attåt:

Liker du denne saken?