Fullversjon 

Her er MGPs muskelbabe

Marika Lejon tar 210 i benpress, har en fettprosent på 7,4 og er favoritten til Alexander Rybak i årets Melodi Grand Prix. Se bilder og hør låten!

Den tidligere Gatebilbaben Carina Dahl røk kjapt ut i Melodi Grand Prix-kvalifiseringen sist helg.

Førstkommende lørdag skal en ny skjønnhet i MGP-ilden i Florø. Muskelbaben Marika Saralotta Lejon (26) fra Stavanger håper å synge seg til topps med låten Hungry For You, som hun selv har laget både tekst og melodi til.

Blant Marikas mange fans på nettet er selveste Alexander Rybak, som skriver dette på sin Facebook-side:

- So, semifinal 2, who are we voting for?
The experimental, soulful and kick-ass Marika Lejon, that´s who, fastslår han.

Hør smakebit av låten til Marika her.

Følg Marikas fanside på Facebook her.

Ved siden av musikk er kropp og trening Marikas store lidenskap, og det er nok mang en mann som vil slite med å hamle opp med denne dama:

I toppform kan hun blant annet skryte av dette:
- 70 kg (tre repetisjoner) i benk
- 20 kg (fem repetisjoner) i biceps-curl
- 210 kg (seks repetisjoner) i benpress

- Men nå har jeg fokusert mindre på trening og mer på musikk, så jeg er ikke så sterk nå, poengterer Marika overfor OnlineMagasinet rett før hun skal avgårde til Florø og Melodi Grand Prix-sirkuset.

Det er ikke vanskelig å legge merke til Marika når du møter henne. Men det skyldes ikke akkurat at hun har mye fett på kroppen. Ifølge henne selv var fettprosenten 7,4 sist hun målte.

- Det er en måned siden.

- Hva står på menyen for å få en slik kropp?

- Jeg spiser fra fire til seks måltider om dagen. Mye eggehvite, havregryn om morgenen, oljer, tunfisk, laks, grønnsaker, bær, epler og proteindrikken Skyr. Spiser ca 4-6 ganger om dagen. I tillegg er jeg avhengig av Pepsi Max, forteller Marika.

Marika har også gitt ut sin egen plate og deltatt i både Kjempesjansen og Norske Talenter tidligere. Du kan høre flere av Marika Lejons egne låter på hennes hjemmeside www.marikalejon.com.

Liker du denne saken?