Fullversjon 

Berømt rumpe er ikke nok

Sjekk hvilken kjendisbabe som nå vil bli hyllet for mer enn sin deilige bakdel.

Kim Kardashian har hatt enorm suksess siden hun slo igjennom som det seg hør og bør for en deilig dame: Med en privat sexvideo. Med sine nærmere ti millioner fans er hun en av verdens mest fulgte på nettsamfunnet Twitter, og hennes realityprogram på kanalen E! er ett av USAs mest sette.

Og ikke minst: Kim kan knapt vise seg utendørs utenat paparazziene foreviger den deilige rumpa hennes - og den er hun åpenbart fornøyd med selv også.

Men det er altså ikke nok. Nå vil advokatdatteren også bli berømt for sin praktfulle stemme - eventuelt mangelen på en slik. Denne uken ble en teaser for hennes første musikkvideo The Jam lansert på Youtube.

Låten kom ut i mars, men på grunn av liten interesse ble det ikke noe musikkvideo. Men interessen for Kim har økt kraftig siden den gang - blant annet på grunn av bryllupet med basketproffenn Kris Humphries. Det har gitt plateselskapet nytt håp om suksess.

I videoen poserer Kim i minimal bikini foran kamera, og selvsagt viser hun frem sin berømte rumpe. Mange nettbrukere er likevel skeptiske til superbabens sangstemme.

- Jeg hadde aldri trodd at «mute»-knappen skulle være så nyttig, skriver en Youtube-bruker.

- Til og med Paris Hilton synger bedre enn henne, kommenterer en annen.

En tredje legger ikke skjul på at Kim Ks deilige kropp gjør ham forvirret:

- My ears want me to thumb down... my penis wants to thumb up. Ugh... decisions!

Sjekk hva du selv syns:

Liker du denne saken?