Fullversjon 

Sommerens feteste festival

Madcon og Håkan Hellstrøm gjør om en skistadion på Beitostølen til Norges største dansegulv, mens DJ Roennez skal sørge for party til langt på natt.

Årets festivalnyvinning Trollrock - som foregår fra torsdag til søndag denne uken - blir en urban friluftsfestival av den sjeldne sorten. På Beitostølen skal Håkan Hellström, Madcon, Åge Aleksandersen, Timbuktu sammen med en rekke lokale band i fire dager forvandle en skistadion til et eneste stort dansegulv.

- Med Jotunheimen som kulisser, stolheis over området og bobbane ned igjen, har vi helt klart Norges feteste festivalarena.
Festivalområdet ligger omslynget av Jotunheimen som en trolsk kulisse. Vi også et gratis klubbkonsept i Beitostølen sentrum på kveldstid, forteller festivalledelsen på sin nettside www.trollrock.no.

Konsertarenaen skulle opprinnelig være oppe i alpinbakken, men på grunn av mye vann måtte den i siste øyeblikk flyttes til stadion i Beitostølen sentrum.

Er du glad i party og sene nattetimer får du også det med på kjøpet. På kveldstid blir det et gratis klubbkonsept i Beitostølen sentrum - Club Trollrock. Dette står Charlie "CJ Roennez" *Rønneseth. Han er kjent for våre lesere som den populære DJ-en på Omag.nos sommerparty.

- Dette blir festivalens official afterparty og nettene på Beitostølen i helgen blir også en meget bra seanse av forskjellige artister og dj`s, forteller Rønneseth til Omag.no.

Du kan lese mer om Club Trollrock på Facebook

Er du glad i å kombinere friluft og musikk er har også Trollrock et unikt aktivitetstilbud. Alt fra helikopterturer og ekstremsport til behagelige fotturer i fjellheimen - les mer på www.trollrock.no.

Det spiller heller ingen rolle om du er Lars Monsen eller Jan Thomas. Trollrock tilfredstiller en hver festivalgjengers komfortbehov. Vi har alt fra tradisjonell festivalcamp til spa-hotell og rimelige hytter i kort avstand fra festivalområdet.

Ifølge Trollrocks Facebook-side er dette trolig også Norges eneste rockefestival med eget lokalbrygga festivaløl. "TRØLL" kommer nok til å få sving på mang en rockefot siste helga i juli!


Foreningen Trollrock ble stiftet desember 2010 og har sitt utspring i kulturfestivalen Høpp i Føssn. Høpp i Føssn ble arrangert i en hoppbakke ti ganger fra 1999 til 2009 og besto av lokale band fra Valdres med hoveddel fra Øystre Slidre.

Liker du denne saken?