Fullversjon 

Kan hun bli heitere enn Rihanna?

Endelig har Norge fått en artist som både er supersexy og kan lage bra musikk.

All ære til Tone Damli og Paradise-babes som Noor Kamil og Iselin Michelsen som får megaomtale for sine sexy musikkvideoer.

Men her er dama som virkelig kan gi artist-Norge et hett løft. Den tidligere Dansefeber-deltageren Alexandra Joner (22) har jobbet seg sakte men sikkert frem i rampelyset, og hennes første låt og musikkvideo er en rå låt som oser av sex - og kvalitet.

Siden Dansefeber-deltagelsen 2007 har hun danset i i bakgrunnen til artister som  Justin Bieber, Ludacris og Quincy Jones og fått masse omtale på utenlandske musikknettsider.

Og nå har Alexandra altså endelig også kommet ut på egen hånd. Debutsingelen Sunrise, som hun har fått med seg Madcon-gutta på, er en av få norske låtene som har gått til topps på Itunes allerede en dag etter lanseringen.

Og det er definitivt ikke bare fordi 22-åringen ser råsexy ut i åletrang gullkjole og har et blikk som kan få enhver mann til å gå rett på en lyktestolpe. Jeg har spilt den på max lyd med åpent vindu i kø på E18 - og den funker iallfall for meg!

Dessuten prøver ikke Joner å snakke bort at hun syns det er helt greit å spille på kropp:

- Jeg ikke noe imot å være sexy. Det er bare gøy å føle seg fin og jeg har ikke noe imot å vise fram litt av godsakene så lenge jeg føler at jeg kan stå for det, sier Alexandra til VG Nett.

- Jeg er en pakke - imaget, dansingen, klærne, syngingen og alt annet.

På toppen av det hele er Alexandra Joner også en av få norske Twitter-babes som holder oss oppdatert om livet sitt daglig. Med ujevne mellomrom (men selvsagt ikke ofte nok for oss) poster hun sexy bilder av seg selv på nettsamfunnet i ekte Rihanna-stil.

Sjekk Alexandra Joners Twitter-profil her.

Selv vil hun helst ikke være hverken den norske Beyonce eller Rihanna.

- Jeg er vel en blanding av de to. Men helst vil jeg være bare Alexandra Joner uten noen «norske ett eller annet» foran, uttaler hun til magasinet Massiv.

Det tror vi hun kan bli, for selvtilliten er det heller ingenting å si på.

– Jeg har gullhår i rumpa, fastslår hun overfor Massiv.

Drøyt 100 000 har allerede sett musikkvideoen til Sunrise på Youtube siden den ble lansert for en drøy uke siden. Og det mangler ikke på skryt fra seerne.

- Endelig har Norge fått en stjerne som har hele pakka, denne jenta er kommet for å bli!!!!! Hun kommer til å bli verdensstjerne, dødskuuuult Alexandra, du ruler big time;-);-) Denne videoen var helt rå, råe moves, effekter og en drop dead beautiful jente, heter det i en av de utallige skrytekommentarene.

Noen syns kanskje låten er litt lik alt annet, og personlig er jeg spent på Joner uten Madcon-sound. Men jeg venter spent på fortsettelsen, dette kan bare gå en eneste vei!

Har du enda ikke fått med deg Sunrise, kan du se og høre den her:

Liker du denne saken?