Fullversjon 

Babe-party for Shontelle

Samler norske modeller til sexy nachspiel.

Fredag opptrer den nye Barbados-baben Shontelle Layne på Spikerboks i Nydalen i Oslo.

Er du kanskje litt usikker på hvem egentlig Shontelle er? Da er du nok ikke alene, men du har garantert hørt minst en av låtene hennes,
”Impossible” som fikk seks uker på VG-listen i Norge høsten 2010. Antagelitvis har du også fått med deg Akon-duetten ”Stuck With Each Other” fra filmen ”Confessions of A Shopaholic”.

Mange kaller Shontelle den nye Rihanna - men det er nok mest fordi de begge kommer fra Barbados.

Som om ikke den mørke syngedama skulle være fin nok i seg selv, skal eventmaker Benjamin Hefner (til høyre) samle noen av Oslos fineste babes til både vorspiel og nachspiel.

Jeg har invitert ti modeller som skal være til stede både på selve Shontelle-konserten på Spikerboks og på et VIP-modellparty i byen etter konserten.  Dette blir celebert med høy partyfaktor og god stemining utover hele natten. lover Benjamin Hefner overfor OnlineMagasinet.

Etter det vi vet er den populære soldat-baben Athena Anwari blant partyjentene som skal feste til langt på natt etter Shontelle-konserten.

Hvis du går glipp av sceneshowet til Barbados-artisten kan du iallfall få med deg videoen til hiten "Impossible" og hennes første hit "T-shirt" her:
Liker du denne saken?