Fullversjon 

Norges hotteste sambababes!

Hvorfor i h.. har vi ikke sett disse jentene shake tits and ass tidligere??

Vi må bare innrømme det: Jentene i den norske sambagruppen Braziamor hadde vi ikke hørt om før.

Men heldigvis for dem har en fransk musikkprodusent vært mer våken en oss, og nå hitter den sexy kvartetten i Frankrike og på Youtube med en påkostet video og latinlåten Baila Baila.

Vi kom tilfeldigvis over jentene og videoen på Facebook, og elsker det vi ser. Her oser det av deilige damer og fantastisk latinamerikansk stemning. Det føles som om vi umerkelig har fløyet over Atlanteren straks vi setter på spilleren.

Og vi er ikke alene. 100 000 har allerede sett Baila Baila med de ganske så ukjente jentene på Youtube i løpet av kort tid.

Se videoen lengre ned på siden.

- Det er klart vi spiller på sensualitet og sex. Det hører med, sier Herminielise Augusto Hotvedt (36) i Braziamor til OnlineMagasinet.

- Videoen er spilt inn på St. Martin i Karibia og i Paris. Først og fremst er den blitt lansert i Frankrike, men vi håper også at den snart skal bli promotert i Norge, sier Herminielise videre.

Sammen med Silje Kvammen (29), Shandy Croes (20) og Claudia Fagundes (36) utgjør hun sambagruppen Braziamor, som i mange år har holdt danseshow i hele Skandinavia.

- Vi har blant annet opptrådt på store show med Snoop Dog, Cher, Big Ali, Bob Sinclar, forteller latinababen.

Både hun og de andre jentene kommer opprinnelig fra Brasil, men har bodd i Norge i mange år.

- Det var en fransk musikkprodusent som oppdaget oss da vi danset med Bob Sinclar på Quartfestivalen. Han ville gjerne lage en video med oss og spurte om vi kunne synge, forteller Herminielise videre.

Planene er allerede klare for en ny video, basert på en låt med Gipsi Kings.

- Til å være en helt ukjent gruppe syns jeg 100 000 visninger på kort tid er veldig bra. Nå venter vi bare spent på forstettelsen, og håper at vi snart får til en ordentlig lanseringsfest i Norge, sier Herminielise.

På bildet til høyre: Braziamor, f.v. Herminielise Augusto Hotvedt, Silje Kvammen, Shandy Croes og Claudia Fagundes.

Se videoen Baila Baila med Braziamor her. Backstage videoklipp finner du også på braziamor.com

Liker du denne saken?