Fullversjon 

Paradise-comeback med nye pupper

Med ny video og 600 gram silikon håper Paradise Hotel-babe Noor Kamil å nå nye høyder.

Forandring fryder! Iallfall satser den tidligere Paradise Hotel-deltageren Noor Kamil (26) fra Oslo på at en image-vri skal virke for henne i sin nyeste musikkvideo Work For Me.

Siden Kamil var med på den første realitysesongen fra sexhotellet i 2009 har den mørke skjønnheten både skaffet seg både nye pupper og nytt navn.

Sammen med vår Ukens Babe Ida Gran var Noor (til høyre) den deltageren som fikk mest omtale i den første Paradise Hotel-utgaven. Bortsett fra vinneren Petter Pilgaard er hun også den eneste som har klart å holde littegrann liv i kjendisstatusen sin. (At Benedicte Valen fra Porsgrunn også var en av vinnerene er det jo ikke en sjel som husker).

Med 600 gram silikon og det fancy artistnavnet Norelle håper baben at artistkarrieren også skal ta av også i USA, der hun for tiden suser rundt og søker lykken. Blant annet har hun vært med i en reklamefilm for fotballaget NY Giants, som er en av finalistene i årets Superbowl.

- Jeg hadde 360 gram fra før av, og har nå 600 gram i hver pupp. Jeg vet at det høres enormt ut, men jeg har en ganske kraftig benbygning-altså denne jenta har ikke mangel på hofter og rumpe UANSETT hvor mye jeg går ned i vekt så da ser det ikke unaturlig ut på meg, forteller Noor i bloggen sin.

Ifølge musikknettsiden 730.no har Noor mange likhetstrekk med superkjendis Kim Kardashian i sin nye video, og baben selv hevder at hun ofte blir stoppet på gaten:

- Her i USA blir jeg stoppet på gata stadig vekk for å bli fortalt at jeg ligner på henne! Selv om jeg tar det som en kompliment, da hun er ei vakker dame, er jeg fortsatt ikke tilhenger av å bli sammenlignet med noen. Jeg er Noor, sier Noor (eller var det ikke Norelle?) til 730.no.

26-åringen ga ut sin første musikkvideo i 2010. fFør hun ble kjent gjennom TV3-serien har Kamil også posert splitter naken i Vi Menn - disse bildene kan du se her.

Her kan du selv vurdere om du tror nye boobs og nytt navn kan hjelpe Noor til topps på stjernehimmelen:

Liker du denne saken?