Fullversjon 

Paradise-gutta kapret vinnerbaben

Vi Menn-piken Monika Lund Lie kropper seg i den nye videoen til realityduoen Toby og Helfner.

Paradise Hotel sørger ikke bare for mye TV-sex - den har også sørget for mangte håpefulle musikkvideostjerner.

Noor Kamil fra den første Paradise Hotel-sesongen for fire år siden har gitt ut flere låter og musikkvideoer, med både små og store pupper. Iselin Michelsen har fått mye pepper for sin Chewing Gum - og det lenge før musikkvideoen har kommet ut i sin helhet. Men rekordmange visninger har det iallfall blitt for teaseren, som ble publisert for en drøy uke siden.

Og i kveld lørdag er det premiere for den tredje låten til Helfner Augusto Hotvedt fra Oslo og Torbjørn Stafford Barth fra Tromsø. Duoen sørget for noen Paradise-skandalene for to år siden, og fikk ikveld hjelp av TV2s God kveld, Norge til å promotere premieren på City That I Come From.

- Det høres nesten ut som dere er litt inspirert av My City med Erik og Kriss?

- Vi digger Erik og Kriss, men vil ikke si at den er inspirert av den låten.  Vi har gjort sangen nøytral fordi vi begge er fra forskjellige byer og representerer forskjellige steder på en gang, sier Helfner til Omag.no.

Vi er iallfall skrekkelig fornøyd med damene de to har fått med seg i videoen denne gangen. Trønderbaben Monika Lund Lie fra Tynset har vært en av våre mest populære babes i år, og stakk i vinter av med seieren i kåringen av Vi Menn-piken 2011. Christine Antonsen Andersen har også gjort seg bemerket i flere babe-kåringer det siste året.

Vi tror nok vi får se mer både til henne og til Toby og Hef! Her kan dere se dem sammen i The City That I Come From, som er spilt inn både i Oslo og Trondheim:

Liker du denne saken?