Fullversjon 

Denne dama er heeelt syyk!

Rihanna lette etter verdens beste poledancer, og fant Nicole "The Pole"! AWESOME VIDEO!

Nærmere å oppheve tyngdekraften enn denne dama er når hun shaker assen i stangen tror jeg ingen kan komme! 

Mange av oss regner poledance som en littegrann avansert form for stripping, og mye av dansingen vi ser på stang er ikke akkurat noe mer enn det. Men egentlig er poledance både en kunst og en idrett - om enn kanskje ikke like vel ansett hos alle høye herrer i idretten.

Det er vår alles kjære Rihanna som la ut denne videoen på sin Youtube-kanal i dag. Slangemennesket på stangen er en - frem til nå - ukjent dame ved navn Nicole "The pole" Williams. Like ukjent blir hun nok ikke fremover. Rundt 500 000 så hennes heftige akrobatikk i strippestangen bare de første ti timene videoen lå ute.

Opptaket av henne ble gjort i mai, da auditionen pågikk for musikkvideoen til Pour it up. Siden den gang har Barbados-baben og regissøren hennes røket uklar om hvordan videoen egentlig skal være, og det har ført til ttt - ting tar tid.

Siden videoen fra auditionen nå er lagt ut, tipper mange at stjernen snart også slipper det endelige resultatet. Mellom råopptakene fra det sinnsyke poledanceshowet til Nicole får vi nemlig også se noen klipp fra de profesjonelle opptakene.

Hvis noen skulle prøve å få Nicole "The pole" til sengs, bør det iallfall være noen med over middels god utholdenhet! Vi legger oss i hardtrening, men antar at vi foreløpig må nøye oss med å bli inspirert av dette:

Liker du denne saken?