Fullversjon 
(Skjermbilder fra Souldrop)

Pushwagner-datter med videosjokk

Elizabeth Brofos er splitter naken og snorter kokain i musikkvideoen til hiphop-duoen Souldrop.

Se Elizabeth Brofos som OMAG-BABE her

Den ganske så ukjente bergensduoen Souldrop sørget for en skikkelig nett-hit mandag da den slapp klipp fra sin nyeste musikkvideo til singelen No Soul med en naken videobabe som snorter kokain.

Se videoen nederst på siden

Nå er jo ikke akkurat hiphop og dop noen sjokkerende ny kobling. Men når den nakne baben heter Elizabeth Brofos (20), er datter av kjendiskunstner Pushwagner og dessuten har en av Norges deiligste rumper, må det selvsagt bli mye klikk.

- Om jeg tror noen blir sjokkert? Neei, det er vel nesten ikke mulig å sjokkere med noe som helst nå for tiden. Men litt oppsikt vekker det jo kanskje, sier Elizabeth Brofos til Omag.no.

20-åringen fikk massiv omtale på norske nettsider da hun for noen uker siden kastet klærne som babe hos oss. I disse dager er hun også en av de heite kandidatene til å vinne modellkåringen Forsidejakten i FHM.

Se Elizabeth som Omag-babe her

Og søk etter bildene av henne gikk rett til topps på nytt da musikkvideoen til Souldrops ble lagt ut på nettet mandag ettermiddag.

- Egentlig er det jo ikke en musikkvideo. Både duoen og produsenten ble enige om å kansellere den, fordi de syns den ble for drøy. Isteden valgte de bare å legge ut noen klipp på et halvt minutt - som bare viser de mest ekstreme scenene, forteller modellen videre.

- I mange av scene som ble filmet var jeg fullt påkledd, men nå er det altså bare det mest nakne som har kommet med. Det er sikkert et effektfullt PR-stunt - håper bare folk skjønner at det er skuespill!

- Hvordan var historien egentlig?

- Det kan jeg dessverre ikke si noe om, da ville nok ikke produsenten blitt særlig blid.

Souldrops har allerede planene klare for en helt ny musikkvideo til låten No Soul, som handler om at det er altfor mange trendnisser her i verden. Også her skal Elizabeth Brofos være med. Men i den nye versjonen blir det visst lite å se til drømmedamens rumpe.

- Nei, der skal jeg visst bare ha en bitteliten rolle.

- Men tilslutt - dette er jo tross alt en musikkvideo. Hva syns du om musikken?

- Jeg syns det er en veldig fengende låt som absolutt fortjener å bli hørt på!

Souldrop - No Soul [Another Teaser] from Souldrop on Vimeo.

Liker du denne saken?