Fullversjon 

Rihanna vil spanke Britney

Avslører flere kinky fantasier etter remix-samarbeid.

"Hvis jeg er slem, bind meg fast", synger Britney Spears, mens Rihanna følger opp "Kneble meg og bind meg, for smerte er deilig, ingenting gjør bedre".

Slik låter den frekke remixen av Rihanna-hiten S&M som ble sluppet i dag, mandag.
Teksten er en blanding av originalversjonen og et helt nytt vers, sunget av Femme Fatale-aktuelle Spears.

Til radiostasjonen Z100 i New York innrømmer Rihanna at hun gjerne vil at lyrikken skal bli virkelighet.

- Jeg håper vi kan lage en video sammen til denne låten. Jeg vil gjerne spanke Britney, innrømmet Barbados-stjernen.

Som mange sikkert har fått med seg, har Rihanna overfor magasinet Rolling Stone innrømmet at temaet i låten S&M ikke er helt tilfeldig, og at hun blir opphissest av håndjern og pisk. (Også Britney har forresten kledd av seg for musikkbladet).

- Jeg liker å ta kontroll, men jeg elsker også å være underdanig. Å underkaste seg på soverommet er virkelig moro. Man er en liten dame med noen som er macho og med full kontroll over deg, sier hun til magasinet.

- Jeg liker å bli dasket. Det er moro å bli bundet fast. Jeg liker at det er spontant. Noen ganger kan pisker og lenker bli å planlegge for mye, du må stoppe opp og hente pisken fra skuffen. Jeg foretrekker at han bruker hendene, forklarer Rihanna.

Uavhengig av de skitne fantasiene skal hnnes skal Barbados-baben ha blitt svært glad da Britney takket ja til å gjøre remixen.

- Britney har aldri gjort noe sånt, og det gjør det hele veldig spesielt, fordi du ser aldri to kvinnelige stjerneartister gjøre en låt sammen mer, sier Rihanna.

- Bara kall oss R & B!

Hvor mye som er pr triks vet ikke vi, men vi har selvsagt ikke noe i mot hverken å drømme om å straffe Rihanna når hun kommer for sent til middag, eller se henne lenke fast slemme, lille Britney og gi henne klaps på rumpa.

Her kan du høre Britney og Rihanna-remixen - så får vi bare glede oss til videoen!

Liker du denne saken?