Fullversjon 
SAMBA-SKJØNNHETER: Herminielise Augusto Hotvedt og Silje Kvammen skal sammen med Claudia Fagundes skape sambastemning på Vikaterassen i Oslo lørdag kveld.

Sambababesene er tilbake!

Norges heiteste sambagruppe Braziamor skal gjøre det hett i Oslos gater i helgen.

De fire norsk-latinske sambajentene i Braziamor fikk både rekordklikk og rekordmange kommentarer da vi i Omag skrev om dem for første gang i fjor.

LES MER: Norges hotteste samababes

Du kan bare ikke unngå å komme i sambastemning når du hører på jentenes første låt Baila Baila, og nå i helgen skal skjønnhetene Herminielise Augusto Hotvedt, Silje Kvammen og Claudia Fagundes ha premiere på sin nye låt Kudoro under Musikkens Dag i Oslo.

- Vi skal opptre på scenen på Vikaterassen foran Club Mango i Oslo sentrum rundt klokken 18 lørdag kveld. Vi håper også å kunne dra og holde konserter rundt i Norge. i sommer, sier Herminielise Augusto Hotvedt i Braziamor til Omag.no.

For noen måneder siden var jentene på en promotur i Brasil, og her fikk de skryt av selveste Shakira!

- Vi var blant annet i Rio under karnevalet, og havnet på et afterparty med Shakira, der alle danset etter Baila Baila. Hun var veldig imponert over arbeidet vårt og kunne tenke seg et samarbeid med braziamor i fremtiden, forteller Silje Kvammen til Omag.no.

- Vi har blitt intervjuet på flere store TV-kanaler, blant annet TV Arapuan og TV Master. Flere aviser og radiostasjoner har også laget reportasjer om oss, fortsetter en stolt Herminielise Hotvedt.

Braziamor har i mange år drevet med dans og opptrådt sammen med artister som Snoop Dog, Cher, Big Ali og Bob Sinclar, men det var først for et par år siden at de begynte å jobbe med musikk.

- Det var en fransk musikkprodusent som oppdaget oss da vi danset med Bob Sinclar på Quartfestivalen. Han ville gjerne lage en video med oss og spurte om vi kunne synge, forteller Herminielise videre.

Latinababen legger ikke skjul på at jentene bruker de flotte kroppene sine for å skape oppmerksomhet rundt gruppen og musikken.

- Det er klart vi spiller på sensualitet og sex. Det hører med!

Omag.no var med da Braziamor opptrådte i Norge for første gang sist vinter.

Se bildene fra jentenes hotte show her!

Ønsker du å booke et show med de sexy jentene i Brazimor kan du ta kontakt her.

Her kan du se videoen Baila Baila - hvis du ikke allerede har fått den med deg:

Liker du denne saken?