Fullversjon 

Se Carina Dahls nye musikkvideo

- Det var magisk å opptre i Melodi Grand Prix igjen, sier den vakre trønderbaben.

- Alle har vært forelsket en gang, så jeg tror de aller fleste kjenner seg igjen i låten Sleepwalking, sier Carina Dahl om sin Melodi Grand Prix-låt Sleepwalking.

Lørdag kveld kjemper hun om en plass i Melodi Grand Prix finalen for andre gang med en låt som hun selv kaller en up tempo ballade, og som på forhånd fikk middels god omtale av anmelderne.

- Det var magisk å opptre i Melodi Grand Prix igjen, det er jo det største man kan gjøre i Norge, uttalte Carina etter fremføringen lørdag kveld.

Dessverre ble det ikke noe finale på Carina i år heller. Bare kjedelige menn gikk videre fra delfinalen i Steinkjer lørdag kveld.

- Men selvom det ikke ble noe finale på henne, er jeg ikke i tvil om hva som blir den største hiten, fastslår fotograf Rolf-Ørjan Høgseth, som har produsert den splitter nye musikkvideoen til Carina (se den nederst i saken).

Her kan du laste ned Sleepwalking via Itunes

I høst banket Carina Dahl vakre Alexandra Joner ned i støvlene på Itunes med låten Not Like The Others, da de begge ga ut låt samtidig.

- Jeg har hørt at det er mange som sammenligner oss, selvom vi har helt forskjellig musikkstil. Nå skal jeg ikke være cocky her - den listen endrer seg jo hver time. Men selvfølgelig er det gøy å havne på topp ti etter et døgn, sa Carina da til oss i Omag.no.

Les hele intervjuet: Carina Dahl banker Jonner

Hun har også fått mye omtale for realityserien Tigerstaden på TV 2 Bliss de siste månedene.

- Slikt blir det til og med FHM-cover av. Du har ikke helt sluttet å kaste klærne?

- Klær eller ikke... jeg hadde ikke tenkt å stille opp i FHM eller lignende igjen. Men det var for en god sak!

- Slike gode saker støtter vi også! Vårt første møte med deg var jo da du litt lettkledd ble kårets til Årets Gatebilbabe i 2005. Hvordan er minnene fra den gangen?

- Uff ja, jeg husker nesten ikke noe av det. Men jeg vet at jeg så helt forferdelig ut.

Vi syns definitivt ikke at Carina Dahl noen gang har sett forferdelig ut, og vi vet også at våre lesere elsker henne, så vi oppfordrer alle våre lesere til å sende 2 til 26600 så hun kommer til Melodi Grand Prix-finalen!

Her er Carinas splitter nye musikkvideo Sleepwalking, produsert av den anerkjente fotografen Rolf-Ørjan Høgseth:

Se video fra Carinas forberedelser bak Melodi Grand Prix-scenen:

Her er backstage-film fra videoinnspillingen til Sleepwalking:Her er Carinas fremføring i lørdagens Melodi Grand Prix delfinale i Steinkjer:


Liker du denne saken?