Fullversjon 
(Foto: Faksimile Alfa / Fredrik Etoall)

MGP-Stella våt i dusjen

Både "Haba Haba"-stjernen Stella Mwangi og Katarina Flatland stiller lettkedd i mannebladet Alfa.

Mannebladet Alfa har fått både den norske MGP-vinneren Stella Mwangi (24) og TV-kongen Hallvard Flatlands datter Katarina (21) til å stille lettkledd i sitt nyeste nummer (til høyre).

Men noe virkelig MGP-nakensjokk er det ikke snakk om. Stellas bikini er tekkelig på plass over intime deler. "Haba Haba"-artisten selv syns likevel det ble avkledd nok da hun lot seg fotografere i dusjen.

- Jeg har aldri gjort noe slikt før, og trives nok best med klærne på, sier hun ifølge VG Nett.

Den norske nakenmodellen Triana Iglesias assistent under fotoopptakene, som ble gjort allerede i november - altså lenge før noen visste om Stellas suksess i Melodi Grand Prix.

- Jeg har aldri vært så lettkledd på bilder før. Men jeg hadde på bikini, og det er jo slik man går på stranden. Jeg ble veldig fornøyd med bildene - med tanke på at det er så mye å holde styr på. Man må holde inn magen, se rett i kamera, bli neddynket i kaldt vann - og likevel se fantastisk ut, sier Stella til Alfa.

På bloggen til Stella kan du se backstage-bilder fra photoshooten.

Sjefredaktør Magnus S. Rønningen innrømmer overfor VG Nett at de først forsøkte å få GP-artisten helt uten klær.

- Selvfølgelig. Men vi er fryktelig fornøyd med resultatet, bildene er fantastiske. Vi fløy inn fotograf fra Stockholm og hadde et stort team på plass, sier Alfa-redaktør Rønningen til VG Nett.

Mannebladet hadde gått i trykken da Stella gikk til topps i den norske MGP-finalen. Det er nok grunnen til at bladet ikke torde å sette henne på coveret. Der figurerer derimot TV-kongen Hallvard Flatlands datter Katarina splitter naken (til høyre).

Ifølge Se og Hør nølte ikke Katarina da mannebladet ringte.

– Man må være så ærlig å si at når man jobber i TV, har man et visst eksponeringsbehov. Men det er ikke derfor jeg gjorde det. Dette er ikke typisk noe jeg ville sagt ja til, men denne gangen hadde jeg bare lyst til å utfordre meg på noe jeg ikke hadde gjort før. Jeg tenkte nøye gjennom det og magefølelesen sa at jeg skulle gjøre det, forklarer Katarina til kjendisbladet.

Liker du denne saken?