Fullversjon 

Ti millioner har sett Lenes boobs

Men kan superbaben bli like populær med sitt nye image?

Lene Alexandra Øien hitter på nettet igjen etterat TV 2 har gitt henne sitt eget webtv-show på TV2.no. For noen få dager siden kom hun også med sitt nye minialbum Try to catch me (til høyre).

Følg livet til Lene Alexandra på hennes blogg

30-åringen har forlengst tatt avstand fra fortiden som gjorde henne kjent, med nakenbilder, modellbyrå og småskandaler. Nå skal hun være seriøs, og promoterer kosthold og trening.

Statistikken hos oss i Omag.no viser likevel at gutta langtfra har glemt Lenes sexy image, og stadig søker etter de 11 år gamle nakenbildene av henne fra Lek og Coctail Samtidig er det ingenting av det Lene har gjort som slår den mye omtalte musikkvideoen "My boobs are OK" fra 2007.

Over ti millioner ganger har denne videoen blitt sett på nettet. Puppe-låten er lastet opp flere ganger på videotjenestene Youtube og Break.com, og tallet ti millioner fremkommer når vi legger sammen de ulike opplastingene. Med dette er den kanskje Norges mest sette musikkvideo på internett.

Men tiltross for puppesuksessen har ikke Lene Alexandra noen
 planer om å gjenta den. Hun har i flere år jobbet med sitt nye album, som absolutt ikke spiller på sex. Noen ny, sexy video er heller ikke aktuelt.

- Jeg kommer ikke til å spille på sex, nei, fastslår hun overfor VG Nett, der mini-albumet ble slaktet og fikk terningkast to for noen dager siden.

- Dette er helt uten mål og mening, og knapt av interesse for andre enn familie og venner av avsender, skriver VG-anmelderen.

Kanskje hadde det gjort seg med litt kropp likevel? Nedenfor kan du både få gjensyn med videoen My boobs are OK, og høre den puppefrie Try to catch me.

Her kan du også laste ned Try to catch me via Itunes.

PS: Lene Alexandra har langt igjen før hun slår den sexy musikkvideoen til svenske Basshunter, der hennes tidligere babe-venninne Aylar er frontfigur. I løpet av fire år er Now You're Gone sett utrolige 120 millioner ganger.Liker du denne saken?