Fullversjon 

Viser rumpa og finger'n til Youtube

Paradise-Ariel har fått sin hevn etter video-sensur.

Se Paradise-Ariel som Ukens Babe her!

Tirsdag morgen våknet Paradise Hotel-deltager og Omag-babe Ariel Søyland (21) til et surt fjes fra Youtube: Videoen hennes Bang Ding Remix med rap-gruppen Bankmenn var slettet på grunn av nakenhet.

- Det var visst en liten puppeglipp der ja - men så liten at jeg faktisk ikke la merke til den selv. Det kan ikke være snakk om mer enn et tiendedels sekund. At en så uskyldig video ble slettet syns jeg er latterlig, sa Ariel Søyland til Omag.no da vi skrev om saken tidlig tirsdag ettermiddag.

LES HELE SAKEN - Youtube: Paradise-Ariel er for drøy

Nå har Ariel og Bankmenn fått sin hevn. Etterhvert har både kjendisgutta hos seher.no og musikknerdene hos 730.no hevet seg på saken. Og det har ikke akkurat slått dårlig ut på klikkstatistikken for musikkvideoen, som ble lagt ut igjen hos Youtube-konkurrenten Vimeo.

- Ja, det har virkelig skjedd mye i dag, kommenterer Ariel i et videoblogginnlegg med tittelen Bangding drama.

Samtidig har hun også lagt ut et bilde av rumpa der hun viser finger'n både til Youtube og den eller de som rapporterte musikkevideoen for upassende.

I skrivende stund har nemlig nærmere 14 000 sett Bang Ding Remix - etterat den har ligget på Vimeo i bare noen få timer.

- Er du fornøyd med hevnen, Ariel?

- Hehe, jada. Over 30 000 har vært innom bloggen min i dag også, forteller realitykjendisen fornøyd.

Følg livet til Ariel på bloggen hennes her.


Her er den skrekkelige musikkvideoen som fikk Youtube til å se rødt:

Video by Photofilmatics.

Liker du denne saken?