Fullversjon 

Moral-Facebook: Omag-party er fy-fy

Syns monopolisten at arrangementet 13. august ble for puppuulært?

De fleste arrangementer for tiden inviterer gjestene sine via Facebook - selvsagt også Omag Summer Party, som går av stabelen for andre gang i Vestfold lørdag 13. august. Her kommer blant annet et utall av våre Ukens Babes i limousine (over).

Men dette arrangementet vil neimen ikke Facebook ha noe av. Natt til onsdag, en drøy uke før festen, ble det hele slettet. Da hadde over 1000 meldt sin interesse for å komme på Omag-festen.

- Det var jo mange pene jenter som hadde meldt seg på, og Facebook mener jo at de er en fare for verden. Så det er vel derfor de fant sletteknappen. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Men vi skal selvsagt ikke la oss knekke av surpump-Facebook, sier Arne D. Skalmeraas, redaktør i Omag.no.

Se bilder fra Omag Summer Party 2010 her

- Nå håper jeg bare det snart kommer et nytt nettsamfunn som ikke er så kjappe på sletteknappen og skjønner at sexy babes ikke er den største trusselen her i livet, fortsetter han.

Moral-Facebook har tidligere også slettet et utall av profiler til pene jenter, og hele fansiden til Omag og redaktørens profil ble fjernet med et tastetrykk for noen måneder siden.

Omag Summer Party går av stabelen 13. august på en gård i Vestfold. Her blir det blant annet kåring av Årets Babe, poledance, Norges frekkeste traktorvask og maksimal partystemning med DJ Charlie Roennez.

Vi kommer til å legge ut masse informasjon om det her de nærmeste dagene.

Selvsagt lar vi oss heller ikke pille på nesen av moral-Facebook, og har opprettet et nytt arrangement som du kan melde deg på her.

Liker du denne saken?