Fullversjon 
POKERBABES: Aylar tapte kampen om å bli Norges pokerdronning. Kollega Elita Löfblad (t. h.) i Team Aylar jobber allerede med poker i Sverige.

Aylar hekta på poker

Glamourmodellen Aylar Lie er blitt hekta på poker, men nådde ikke opp i konkurransen om å bli Norges nye pokerdronning. Vinneren ble Veronica Larsen (19) fra Stavanger.

Glamourmodellen Aylar Lie har brukt den siste uken på å lære seg poker. Fredag kveld satset hun alt på å bli kåret til Norges nye pokerdronning på utestedet Onkel Donald i Oslo.

Modellen endte tilslutt som nummer seks, mens 19 år gamle Veronika Larsen fra Stavanger stakk av med tittelen pokerdronning.

Gamblingselskapet Bettson står bak kåringen, og vinneren får en kontrakt som profesjonell pokerspiller verdt flere 100 000 kroner.

- Denne jobben vil jeg veldig gjerne ha, men jeg hadde aldri spilt en skikkelig pokerrunde før i går, fortalte Aylar før konkurransen.

Hun var ikke spesielt lei seg etterpå.

- Jeg ble nummer seks av 14, men det var nok bare flaks. Likevel er jeg blitt helt hekta på poker, og nå skal jeg lære meg spillet ordentlig, sier hun til OnlineMagasinet.

Det var vi som sørget for at hun er en av kandidatene til rollen som pokerdronning i gamblingselskapet Betsson.

Jobben som "pokerdronning" innebærer å være en av fem personer i Team Bettson, delta på pokerturneringer og være et talerør for gamblingselskapet.

I tillegg til Aylar og vinneren Veronica var Marianne Bostad, Gunn Tove Vist, Wenche Ekholm, Ingvild Nerås, Lise Blågestad, Cecilie Bergseth og Siv Vekseth plukket ut blant 100 søkere til jobben som pokerdronning.

Liker du denne saken?