Fullversjon 

Aylar er pokerfjes-favoritt

Seks år etter sin pokerdebut er Aylar favoritt mot Petter Northug i poker-NM.

Det er duket for årets kjendisduell under poker-NM i Riga neste uke. Aylar Lie (27) deltar på vegne av team Betsson. Målet er å slå Petter Northug. I følge oddsene vil den mørkhårede skjønnheten gå triumferende ut av kampen.

- Aylar er knepen favoritt mot Northug. Begge er gode i poker, men Northug er muligens litt sliten etter en lang skisesong, så vi tror Aylar vil gå seirende ut av duellen, sier prosjektleder for NM i Betsson Norge, Paul Myklebust i en pressemelding.

Modellen, artisten og studenten Aylar Lie startet sin pokerkarriere i 2005, da gamblingsselskapet Bettson arrangerte en kåring av Norges pokerdronning.

Les også: Vil ha Aylar som norsk pokerdronning

Modellen endte tilslutt som nummer seks, mens 19 år gamle Veronika Larsen fra Stavanger stakk av med pokerdronning-tittelen.

Aylar Lie var ikke spesielt lei seg etterpå.

- Jeg ble nummer seks av 14, men det var nok bare flaks. Jeg hadde bare brukt en uke på å lære. Likevel er jeg blitt helt hekta på poker, og nå skal jeg lære meg spillet ordentlig, uttalte hun til OnlineMagasinet den gangen.

Les mer: Aylar hekta på poker

Fordi norsk lovgiving ikke tillater pengespill (bortsett fra Norsk Tippings monopol), går Norgesmesterskapet i poker av stabelen på Royal Casino i Riga i Latvia (til høyre) fra 9. til 17. april.

Torsdag 14. april skal Lie og Northug i ilden, da hovedturneringen (main event) begynner. Totalt er det ventet at opp mot tusen nordmenn reiser til Riga-turneringen.

Vinneren stikker av med en pengepremie på rundt en million kroner.

Nettspillselskapet Betsson har hatt en sterk vekst i antall registrerte kvinnelige pokerspillere de senere årene, og sponser i år deltagelsen til Aylar Lie.

Her kan du følge oddsene mellom Lie og Northug.

Liker du denne saken?