Fullversjon 

Denne pokerbaben er historisk!

Stine Marie er tidenes første kvinnelige NM-finalist i poker.

Ukens Babe-modellen Stine Marie Bringsli fra Kløfta kom til finalen og dro hjem fra poker-NM i helgen 100 000 kroner rikere.

Glamourmodellen danket ut 800 menn og 25 kvinner, og kan nå slå seg på brystene over å være historiens første kvinne rundt finalebordet i turneringen.

LES OGSÅ: Til poker-NM med puppetriks

- Jeg er utrolig fornøyd. Det var langt mer enn jeg hadde drømt om, sier Stine Marie til OnlineMagsinet.

- Mest morsomt var det å slå ut alle jentene, ettersom ingen kvinne tidligere har kommet til NM-finalen, sier den barmfagre 27-åringen.

På forhånd uttalte Stine Marie til OnlineMagasinet at hun ikke var fremmed for å bruke puppetriks rundt pokerbordet.

- Det var nok mye flaks at jeg kom så langt som jeg kom. Før finalen hadde jeg minst chips av alle, og jeg var ikke overrasket da jeg røk ut i første finalerunde. Men uansett var jeg fornøyd med å bli nummer ni, og jeg kan jo nå skryte av å være Norges beste kvinnelige pokerspiller, fastslår hun.

- Og pengene skal gå til...?

- Nedbetaling av gjeld. Ikke noe mer spennende, dessverre.

Stine Marie Bringsli har også skapt overskrifter tidligere. For et par år siden sørget hun for at politiet rykket ut da hun poserte toppløs som Ukens Babe ved E6.

Det var forøvrig Stian Johannessen (35) fra Porsgrunn (over til høyre) som ble ble norgesmester i den største disiplinen i poker No limit holdem under årets poker-NM, som på grunn av Norske spillregler ble arrangert i Riga.

35-åringen vant 1,2 millioner kroner - den største premiesummen som noen gang er utbetalt i konkurransen.

Liker du denne saken?