Fullversjon 

Drillo klar for Poker-NM

Egil 'Drillo' Olsen sitter ved samme bord som EPT-vinner Andreas Høivold når Poker-NM går av stabelen i Göteborg denne uken.

Hele norgeseliten i poker samles i Gøteborg denne uken. 1. mai starter poker-NM på Casino Cosmopol. Poker NM Main Event går av stabelen torsdag 3. mai.

Blant favorittene her er Andreas Høivold (bildet), som ble 5,4 millioner kroner rikere da han vant European Poker Tour (EPT) Dortmund i midten av mars. Høyest forventninger har bookmakerne likevel til Johnny Lodden (22) fra Jørpeland. Med kallenavnet bad_ip har han tjent mye penger på nettpoker – og skapt seg et navn over hele verden.

Høivold skal sitte på samme bord som Egil 'Drillo' Olsen. Den tidligere landslagstreneren stiller til start som en del av jobben for bettingselskapet Expekt.com.

- Gjennom 30 år har jeg spilt poker med småmynt i et vennelag. Der spiller vi sosial femkortspoker. Texas Hold’Em er jeg i ferd med å lære meg. Så får vi se hvor lenge jeg klarer meg ved bordet i Göteborg, sier Olsen til Tips.

Foruten Drillo er også golfproffen Henrik Bjørnstad og Kristian Ødegård fra "Skal vi danse" og "TV 2-nøttene" blant de påmeldte kjendisene til Norgesmesterskapet.

Ødegård sitter på samme bord som Edgar Skjervold, tidligere nettverdensmester og medlem av The Norsemen, mens Bjørnstads bord er uten de store pokerprofilene, skriver Nettavisen.

13 kvinner deltar i poker-NM denne gangen - en mer enn i fjor. Vår regjerende europamester, Gunn Tove Vist deltar ikke i årets turnering. Hun er opptatt med å forsvare EM-tittelen i London.

Se bordtrekningen for Poker-NM her.

Følg Poker-NM på OnlineMagasinets pokersider!

Liker du denne saken?