Fullversjon 

Kjemper om 13 millioner

Tre nordmenn har kvalifisert seg til å kjempe om 13 millioner kroner i Europas største pokerturnering. Blant motspillerne er Robbie Williams og Ben Affleck.

Tre pokerfrelste nordmenn, deriblant Baard Viggo Dahl som har vært intervjuet av TV 2 flere ganger de siste ukene, har kvalifisert seg til finalen i den største pokerturneringen i Europas historie.

158 deltagere har sikret seg deltagelse i finalen gjennom pokerspill på internett. I tillegg venter man at mellom 50 og 100 spillere vil betale inngangsbilletten på 10 000 euro.

Turneringen går av stabelen på en herregård ved Monte Carlo fra 15. til 19. mars.

Ifølge ryktene skal lidenskapelige pokerspillere som Ben Affleck, Matt Damon, Robbie Williams og Nicole Kidman være blant dem som har betalt inngangsbilletten.

- Nordmenn har alltid hevdet seg meget godt i våre turneringer, og vi tror at en av de kvalifiserte nordmennene kan komme meget langt i finalen, sier PokerStars "Poker Room Manager" Lee H. Jones.

Poker på internett har hatt en eksplosiv vekst i Europa og Norge det siste året. Det antas at nordmenn årlig spiller for nærmere en milliard kroner.

Du kan følge de pokerglade nordmennene på nettsiden ww.ept.com. Finalen vil også bli vist på Eurosport i begynnelsen av mai.

Liker du denne saken?