Fullversjon 
GODE KORT: Kjendisene Egil 'Drillo' Olsen (t.v.) og Kristian Ødegård imponerte under poker-NM.

Kjendisene slått ut av poker-NM

Steffan Kristoffersen (37) fra Alta danket ut kjendiser og pokerproffer da han vant poker-NM natt til mandag.

Både fotballveteran Egil 'Drillo' Olsen og Kristian Ødegård fra 'Skal vi danse' på TV 2 imponerte stort under poker-NM i Göteborg i helgen.

Tiltross for minimal erfaring gikk begge videre fra de innledende rundene. Olsen fikk best plassering av kjendisene da han endte som nummer 66.

Golfstjernen Henrik Bjørnstad var tredje kjendis i turneringen, men han ble slått tidlig ut. Totalt deltok 400 i poker-NM.

Tilslutt var det outsideren Steffan Kristoffersen (37) som satt med best kort på hånden. Han slo ut hele Norges pokerelite da han stakk av med seieren og premien på 650 000 svenske kroner. I tillegg til pengepremien vant han en plass i poker-VM, som går av stabelen i Las Vegas i juni/juli.

Kristoffersen lever ikke av å spille poker, i motsetning til mange av motstanderne under NM.

Blant favorittene han knuste i turneringen var Andreas Høivold, som nylig vant 5,4 millioner i en stor europeisk pokerturnering. Høivold endte på sjetteplass.

En annen som måtte rusle skuffet hjem var Johnny Lodden (22) fra Jørpeland ved Stavanger. Han er ansett som en av verdens beste nettpokerspillere under kallenavnet bad_ip.

Fjorårets norgesmester Jan Erik Sørensen ble slått relativt tidlig ut av årets turnering.

Liker du denne saken?