Fullversjon 

Pias pokerfjes sviktet

Sjekk hvem som danket ut TV2-kjendisen og stakk av med en million i pokergevinst i helgen.

Mens store deler av Norge har druknet i snø i helgen, er Lillehammer-mannen Kristian Aksnes (23) heller i ferd med å drukne i penger.

I helgen vant han nemlig nesten en million kroner i pokerturneringen Betsson Estoril Live i Portugal.

Etter tre lange dager med pokervarianten Texas Hold’em var det Kristian som kunne smile bredest, med en sjekk på 113 900 euro, som tilsvarer nøyaktig 999 377 norske kroner.

Som OnlineMagasinet tidligere har meldt, debuterte Pia Haraldsen som pokerspiller i Estoril Casiono utenfor Lisboa i Betsson-turneringen.

LES OGSÅ: Pia Haraldsen blir pokerbabe

Hun hadde nok håpet at pokerfjeset skulle hjelpe henne med klesbudsjettet, men blondinen måtte gi seg før pengene kom på bordet.

- Hun virket likevel meget fornøyd med å ha holdt lenger enn halvparten av de 339 deltagerne, opplyser Marius Andersen i pokerselskapet Betsson i en pressemelding..

- Pia har dessuten allerede nå sagt at hun kan tenke seg å delta i NM i poker, som som på grunn av det norske lovverket holdes i Nottingham i England.

Million-vinner Kristian Aksnes har tidligere først og fremst spilt mye poker på klubber og hjemme sammen med kamerater de siste fire-fem årene. Dette er den første store gevinsten fra live-turneringer, og han kan bekrefte at det frister til gjentagelse.

- Dette har vært en fin opplevelse på alle måter, og jeg kommer nok til å spille noen lignende turneringer når muligheten byr seg. Den neste turneringen jeg spiller i blir NM i poker, opplyser 23-åringen.

Les mer om Betsson Estoril Live her.

Liker du denne saken?