Fullversjon 

Vedder om Årets Bil

Citroen C5 er bookmakernes favoritt.

Spillselskapet Betsson har Citroen C5 som knapp favoritt foran Alfa Romeo MiTo i kampen om tittelen "Årets Bil", som kåres i disse dager.

- Også Opels Insignia og Ford Fiesta kan stikke av med seieren. Årets avstemming er langt mer åpen enn fjorårets, der den relanserte Fiat 500 var suveren, kommenterer Hans Martin Nakkim i Betsson Norge.

"Årets Bil 2009" stemmes frem av 59 journalister fra 23 land. I Norge er det Rune Korsvold fra Bladet Motor som får si sin mening.

Antall stemmer pr. land avhenger av landets størrelse og bilproduksjon. Italia, Frankrike og Tyskland er blant dem som har seks stemmer, mens Sverige har tre og Norge en.

Franske og italienske biler har vunnet kåringen hele ti ganger de siste 14 årene.

- Oddsspill handler ikke bare om fotball og idrett. Vi legger til nye spillmarkeder gjennom hele året, understreker Nakkim.

- For et par uker siden ble boligprisindeksen og hovedindeksen på Oslo Børs lagt til, som et resultat av flere kunder ønsket å spille på finanskrisen. TV-show som "Skal vi danse", "Idol" og "Grease" er for lengst en fast del av vårt program.

Alle odds til "Årets Bil 2009" finner du her

Liker du denne saken?