Fullversjon 
POKER-BABE: Den svenske nakenmodellen Linda Rosing har hatt suksess som pokerspiller. Nå skal Norge også få sin pokerbabe. (Foto: TV5)

Vil ha Aylar som norsk pokerbabe

Nakenmodellen Linda Rosing har suksess som proff pokerspiller i Sverige. Nå drømmer spillselskapet Bettson om å få Aylar som norsk pokerbabe.

Årets kuleste jobb er ledig. Spillselskapet Betsson søker en jente som vil bli sponset som profesjonell pokerspiller og delta i store europeiske turneringer for selskapet.

I Sverige har glamourmodell og Big Brother-kjendis Linda Rosing gjort stor suksess som proff pokerspiller, og Bettson vil gjerne ha Aylar som sin norske pokerbabe.

- En jente som Aylar er veldig interessant, særlig hvis hun også kan spille poker, uttaler Betssons pokermanager Danny Theis til OnlineMagasinet.

Han vil gjerne at Aylar søker jobben, og glamourkjendisen er selv ikke fremmed for tanken.

- Jeg er interessert i alt som har med penger og kort og glamour å gjøre, og ser gjerne nærmere på det, fastslår hun overfor OnlineMagasinet.

- Men kan du spille poker?

- Nei. Jeg har aldri spilt det før. Men jeg er jeg sikker på at jeg kan bli god i løpet av kort tid hvis jeg vil. Jeg kjenner godt til Linda Rosing. Kan hun, så kan jeg, fastslår Aylar.

I jobbannonsen, som blant annet publiseres på VGs og Dagbladets nettsider, søker Betsson en jente som spiller poker regelmessig, og som virkelig ønsker å etablere seg på høyt nivå.

Kontrakten for Norges fremtidige pokerdronning vil ha en verdi på flere 100 000 kroner i året.

Den jenta som ansettes som pokerproff hos Betsson kommer også til å være en av selskapets talspersoner.

- Pokerdronningen kommer til å få mye oppmerksomhet i media og i andre offentlige sammenhenger, lover spillselskapet.

Liker du denne saken?