Fullversjon 
ROCK OG PARTY: Amerikanske Mötley Crüe ble stiftet i 1981 og er ett av verdens mest populære heavy metal-band.

Vinn VIP-billetter til Mötley Crüe-party!

Mötley Crüe kommer til Skandinavia i juni. Nå kan du vinne en tur til Stockholm og billetter til VIP-fest med det legendariske bandet.

Ny mulighet til å vinne onsdag kveld kl. 2100!

Norge og Sverige er blant de ni landene hvor Mötley Crüe holder konsert på sin europaturné i juni.

5. juni spiller bandet i Globen i Stockholm, og nå kan du vinne billetter til en eksklusiv VIP-fest med vokalist Vince Neil, trommis Tommy Lee og de andre medlemmene i det legendariske glam-metalbandet - også kjent for sine ville fester.

En av sponsorene til VIP-arrangementet er pokersiden Everest Poker, og spillselskapet arrangerer nå en konkurranse om billettene til festen etter konserten i Globen.

- Vinneren og en gjest blir invitert til festens VIP-avdeling hvor det kun er 100 personer som har tilgang. Her får du feste med gutta i Motley Crue, kjendiser, pokerspillere og Everest Poker-teamet, forteller Gunnar Berg i Everest Poker til OnlineMagasinet.

VIP-billettene inkluderer også mat, drikke og tur i en limousin. I tillegg dekker Everest Poker reise fra Oslo til Stockholm og en natt på hotell for vinneren og en gjest.

Hvordan delta?
Everest Poker gir premiepakken til en av de norske spillerne som deltar i en av to gratis pokerturnering som selskapet arrangerer på nettet de nærmeste dagene.

Den første går søndag 20. mai klokken 21.00 norsk tid, og den andre onsdag 23. mai klokken 21.00 norsk tid.

For å delta i gratis-turneringen må du ha installert spillprogrammet til Everest Poker. Programmet kan du laste ned gratis her.

- Det koster altså ingenting å delta. Du kan melde deg på turneringen 24 timer i forveien, opplyser Berg.

Også til Oslo
Mötley Crüe spiller forøvrig i Oslo Spektrum dagen etter, onsdag 6. juni. Billettene til konsertene er forlengst revet bort, men du kan selvsagt delta på festen selvom du ikke har billetter til konserten.

Bandet kommer med ny plate i 2008, åtte år etter forrige studioalbum, 'New Tattoo'.

Liker du denne saken?