Fullversjon 
(Skjermbilde fra Playboy.com)

Årets Playmate har ekte varer!

Ikke noe plastic fantastic i puppene til Playboy-yndling Jacklyn Sweberg.

Det er lenge siden Playboy var verdens største manneblad, men likevel er det knapt noen puppedame som får mer omtale verden over enn Playmate of the Year, eller Årets Playboypike for å si det på godt norsk.

Playmate for 2012 er nå kåret, og det ble av alle ting en brunette med naturlige pupper! Jacklyn Sweberg er født og oppvokst i Los Angeles, er 21 år gammel og utdanner seg til journalist ved siden av naken-spradingen på gården til Hugh Hefner.

Ifølge informasjonen hun selv har lagt ut på sin Facebook-side er Jacklyn slett ikke noen partybabe, men derimot et skikkelig bra koneemne.

- Jeg elsker bare å være hjemme, se på en film og spise godteri. Og jeg elsker å bake! Jeg er en virkelig søtmoms, og cupcakes er mitt favorittbakverk. Men jeg er lager også virkelig gode bananbrød, skriver 21-åringen.

Ifølge Boobpedia er Jacklyn 165 høy, veier 48 kilo og har naturlige pupper 75D. Dessuten er hun barbert nedentil, avslører det frekke nettleksikonet.

I fjor var det Clarissa Irene Riccio som ble Årets Playmate, en dame vi i Omag-redaksjonen mente fremsto som utrolig kjedelig. Jacklyn har vi adskillig mer sansen for, og vi lar henne gjerne intervjue oss når hun er ferdigutdannet journalist - eller når som helst for den saks skyld!

Du kan se flere bilder av henne hos våre venner i Egotastic.com - og nedenfor er en backstage-video fra hennes vinnerfotografering for Playboy:

Liker du denne saken?