Fullversjon 

Carew-babe satte dusjrekord

Carew-daten Sabine Jemeljanova og 151 andre jenter satte verdensrekord i fellesdusj.

152 bikinibabes og en mann satte nylig verdensrekord i fellesdusjing på Boureouth beach i England. Bak verdensrekordforsøket sto dusjsåpeprodusenten Lynx, og det hele var et stunt for deres nye shower gel.

Se video fra dusjrekorden lengre ned på siden.


Blant de dusjende jentene var puppemodellen Sabine Jemeljanova (til høyre), som flere ganger har fått omtale i norske medier etter å ha vært på date med dameelsker og fotballkjendis John Carew.

- Sjekk meg og jentene fra Lynx verdensrekord, forteller Sabine selv på sin Facebook-side.

Ifølge The Sun var Anna Orford fra Guiness Book of World Records tilstede og kontrollerte at alt gikk som det skulle, og at rekorden på 145 fra tidligere ble slått.

Sabine har også figurert alene i The Sun flere ganger som Side 3-pike. I løpet av kort tid har den søte brunetten også flashet boobsa i mannebladene Loaded, NUTS og FHM i Storbritannia, samt Tsjekkiske Maxim (til høyre).

I Nuts har hun tidligere vært på forsiden av en spesialutgave med Storbritannias fineste pupper, og denne uken ligger hun på forsiden av nettsidene til Nuts med tittelen "Naked brunettes having fun".

Og for de som ikke syns lyktene hennes strutter nok på skjermen, vil hun også snart bli å se i boken "3DD" - en bok med puppebilder i 3D.

Les og se flere bilder: Carew-babe viser boobsa i 3D

Se video fra dusjrekorden her:

Liker du denne saken?