Fullversjon 

Britney-stripper slo til igjen

Får Lorna Bliss betalt for å lage sjokk i talentkonkurranser?

Har du noen gang hørt om stripperen og Britney Spears-imitatoren Lorna Bliss? Antageligvis ikke, og det hadde ikke vi heller før vi en ellevill video fra sist ukes X-Factor i Storbritannia begynte å gå sin seiersgang på nettet denne uken.

Her går en Britney-lookalike i bikini og nettingdrakt fullstendig amok, jokker på fanget til en mannlig dommer og legger seg ned foran Nicole Scherzinger. Selvsagt med verdens dårligste sangstemme.

På videoen blir dommerkvartettten tilsynelatende fullstendig satt ut. Hoveddommer Gary Barlow løper til og med avgårde for å unnslippe kroppen til Bliss.

I virkeligheten er det åpenbart et velregissert stunt, som på to dager har gitt millioner av visninger på X-faktor sin Youtube-kanal.

Det er nemlig ikke første gang Lorna tar av på en talentkonkurranse, og dommerne har selvsagt visst hva de hadde i vente. I 2011 var hun enda mer vågal da hun opptrådte toppløs for dommerne i Britain's Got Talent - også da som Britney-kopi. TV-stasjonen valgte å sensurere puppene hennes med to britiske flagg da showet ble sendt.

Lorna Bliss er 33 år gammel og har levd av å være en spø Britney-imitator i ti år. Hun har blant annet foretatt flere kosmetiske operasjoner for å bli mest mulig lik originalen.

- Da Britney barberte håret, gjorde jeg det samme, forteller hun til Britain's Got Talent.

Til stor glede for TV-kanalene blir opptredenen til Lorna presentert av medier verden rundt som et reelt dommersjokk, selvom det hele åpenbart er et nøye planlagt PR-stunt. Men verden vil bedras, og underholdende er det jo.

Her kan du se damas elleville opptreden på X-Factor denne uken. Under ser du showet hennes fra Britain's got talent i 2011:
Liker du denne saken?