Fullversjon 

Gossip Girl i nakenfella

Se hvilken Hollywoodkjendis som nå viser seg splitter naken og blir kvitt uskylden.

Skuespiller og tenåringsidolet Blake Lively (23), mest kjent som Serena fra TV-serien Gossip Girl, er ukens tema på nettet. Tirsdag kveld norsk tid begynte nemlig noen klassiske nakenbilder-tatt-med-mobilen-i-speilet å av kjendisen å svirre rundt på nettet.

Egotastic.com - ekspert på sladder om kjente damer - var blant de første som publiserte bildene.

Her står blondinen splitter naken og viser seg fra sin beste side foran speilen. Etter bakgrunnen å dømme er bildene tatt både på et bad og i en campingvogn fra et filmsett. God reklame for Apple er det også, ettersom det er tydelig å se at den nakne baben bruker en iphone når hun foreviger kroppen slik Gud skapte den.

Representanter for Lively har publisert en uttalelse der det hevdes at bildene er 100 prosent falske. Diskusjonene har gått høylydt på nettet - for og imot om bildene er ekte.

Onsdag la innehaveren av bildene ut mer av den påstått nakne Gossip Girl-stjernen, som i sterk grad beviser at de er ekte. Blant annet har hun stjernetatoveringer på brystet som er nøyaktig like de som hun hadde i Ben Affleck-filmen The Town (til høyre).

Alt tyder derfor på at bildene er tatt rundt innspillingen av denne filmen. Stjernene er naturlig nok på motsatt side av kroppen i bildene som er tatt i speilet.


Vi har ogå oppdatert vårt bildegalleri med flere av de nye bildene.

Tidspunktet for bildelekkasjen er perfekt, ettersom Lively har hovedrollen i superheltfilmen Green Lantern som har premiere 16. juni. I fire år har hun vært Gossip Girl-dama, og nå har hun sikkert behov for å bli kvitt stempelet som tenåringsidol.

Vi har aldri sett på Gossip Girl, elsker den nydelige kroppen hennes og ønsker Blake velkommen til de voksnes verden!

Her er også den nyeste traileren fra filmen Green Lantern:
 

Liker du denne saken?