Fullversjon 

Hacket Twitter-baben

Nett-eksibisjonisten Kim Kardashian fortviler.

Med sine 6,5 millioner følgere er den sexy realitystjernen og hva-det-nå-er-kjendis Kim Kardashian en av de aller mest populære brukerne av nettjenesten Twitter.

Kim legger jevnlig ut sexy bilder av seg selv, til stor glede for fansen verden over.

Se bildene: Seks millioner elsker denne dama

Men blant de 6,5 millioner tilhengerne er det åpenbart noen som ikke liker henne like godt. Tirsdag morgen twitret hun nemlig følgende oppgitte melding:

- Min Twitter er blitt hacket! Twitter hjelp!!! Jeg kan logge på fra mobiltelefonen min, men ikke fra noe annet sted. Det er også blitt lagt ut noen falske meldinger.

Også søsteren Kourtney følger med på dramaet.

- En eller annen taper av en stalker har hakket Kim Kardashians Twitter og epost. Jeg sier bare få deg et liv. Så vær obs på hennes Twitter-meldinger, skriver hun.

Kim forklarer i en ny melding lagt ut for noen minutter siden at hun klarer å komme inn på Twitter-kontoen via sin mobiltelefon-app. Men når hun forsøker å logge på fra sin pc, får hun beskjed om at passordet er feil.

Vi antar at Twitter-sjefene snart sørger for at deres beste promotør får orden på passordene sine igjen i løpet av kort tid. Ifølge flere næringslivssider er en enkel Twitter-melding med produktomtale fra Kim Kardashian verdt titusenvis av kroner.

Liker du denne saken?