Fullversjon 

Disney-Vanessa raser mot sexbilder

Vanessa Hudgens kliner med kjendisvenninne og er veldig uanstendig i bildelekkasje nummer tre.

En rekke nye og ganske så frekke nakenbilder av Disney-skjønnheten Vannessa Hudgens (22) dukket opp på nettet mandag. Disse er langt råere enn bildene som ble publisert i 2007 og 2009.

Amatørbildene av Vanessa, aktuell med filmen Sucker Punch (til høyre), består blant annet av flere motiver der hun kysser hun sin kjendisvenninne Alexa Nikolas (18). Alexa er kjent fra rollefiguren Nicole Bristow i Zoey 101 på barnekanalen Nickelodeon.

Men ikke nok med det. På det aller frekkeste av bildene bruker Vanessa kameratelefonen mens hun ligger på ryggen, sprer bena og  - ja gjør det du vet damer gjør når de egentlig trenger en mann.

Vanessa selv skal være rasende over at enda flere private bilder av henne er sluppet løs, og har kontaktet politiet i håp om å finne ut hvem som står bak.

- Vanessa er veldig opprørt og sint over at disse gamle bildene - som ble tatt for flere år siden - fortsetter å dukke opp. Det er spesielt plagsomt at den eller de som har bildene ulovlig lekker dem over en lang tidsperiode, uttaler Hudgens advokat Christopher Wong til kjendisnettsiden TMZ

De nye sjokk-bildene ble først publisert søndag kveld på nettsiden Drunken Stephfather, og nyheten har nå spredt seg verden rundt.

En kilde nær Vannessa hevder det dreier seg om bilder som ble stjålet fra henne i 2009, sammen med en rekke andre nakenbilder som tidligere er publisert.

- Vanessa har en mistanke om at det må være noen som har noe i mot henne som sitter på disse bildene, ettersom de har en tendens til å havne på nettet samtidig som filmene hennes har premiere, uttaler kilden.

Se flere bilder: Tenåringsidol naken på nettet

Flere nettsteder morer seg også med å kommentere at det heller er produsentene bak hennes kommende film "Sucker Punch" som har funnet ut at de trenger litt ekstra PR akkurat nå.

Vel, det har de iallfall fått hos oss. Og dama er nydelig uansett.

Se trailer med Vanessa i Sucker Punch her:

Liker du denne saken?