Fullversjon 
Sextapen som forsøkes solgt til høystbydende viser den avdøde rapperen Tupac Amaru Shakur som får en blowjob av en ukjent jente (til venstre). Kompisen Money B (i t-skjorte) er ikke overrasket. (Skjermbilder fra TMZ.com)

Mer hjemmeporno fra Tupac

Og rapperens gamle kompiser bekymrer seg ikke over skandalen.

De fleste har vel fått med seg at det har dukket opp en sexvideo med den avdøde rapperen Tupac, der han på et party får en blowjob samtidig som han synger, drikker og prater med kompiser.

- Ingen tvil om at denne karen kan multitaske, fastslår kjendisnettsiden TMZ, som avslørte sextape-historien for noen dager siden.

Alt tyder nå på at det vil dukke opp flere kinky scener av Tupac på video. Mannen med videokameraet skal nemlig også ha filmet rapperen og groupien i full aktivitet på en seng litt senere på kvelden.

Men mens Tupacs familie sutrer og truer med rettssak, har ikke rapperens gamle kompiser noe imot at livet med gropies kommer frem i dagens lys.

- Jeg visste ikke hvem som hadde tapen, men jeg visste den var der ute et sted, og jeg er ikke overrasket. Pac holdt jo på slik hele tiden, kommenterer Money B (egentlig Ron Brooks) fra rapgruppen Digital Underground overfor TMZ.com.

Han var med på festen hvor den omtalte sextapen ble tatt opp, og står og holder rundt Tupac og skåler mens han får blowjobben.

Det er 20 år siden filmen som TMZ har fått hånd om ble tatt opp. Innehaveren skal ha lagt den ut til salgs for høystbydende, og mer rapper-sex kan altså være på vei.

Tupac Amaru Shakur er en av verdens mest-selgende artister, men ble skutt og drept av ukjente gjerningsmenn i en forbipasserende bil i Los Angeles i 1996. Han ble 25 år gammel. Ingen er blitt dømt for drapet.

Liker du denne saken?