Fullversjon 

Mila er sexiest woman alive

Jaaaa! Og vi håper ikke hun dør på en veldig lang stund enda.

Gutta i mannebladet Esquire er ganske flinke til å få veldig berømte og fine damer til å ta av seg en god del klær. Kanskje det hjelper når de kan spre ryktet "du er den deiligste dama som lever i verden akkurat nå". 

Og akkurat nå syns Esquire-redaktøren altså at det er skuespiller Mila Kunis (29) som gjør seg fortjent til den tittelen, og vi syns definitivt han er inne på noe. Tidligere i år mente den britiske tabloidavisen The Sun det samme, og ifjor fikk hun tittelen Knockout of tye Year i magasinet GQ.

Mila er blant annet kjent for verdens heiteste filmscene sammen med Natalie Portman (31) i den kritikerroste ballettfilmen "Black Swan" fra 2010 (foto til høyre). Hun er født i Ukraina, men flyttet til USA med foreldrene sine da hun var syv og fikk sin første TV-rolle som niåring. Hun er også kjent blant annet som Jackie i That '70s Show og stemmen til Meg Griffin i Family Guy. For tiden er hun aktuell med Ted, og snart kommer Oz: The Great and Powerful.

Vi må innrømme at vi aldri har møtt dama, men ifølge Esquire snakker Mila like frekt som hun ter seg, og starter intervjuet med å påstå at "Hvis jeg ville så kunne jeg lett sjarmert av deg buksene".

- Hun snakker sånn og ser sånn ut, selvom det ikke engang virker som hun prøver særlig hardt. Hun er den vakreste, mest omdiskuterte, snakkesalige og morsomste filmstjernen vi har møtt, fastslår bladet.

Mila Kunis har beskrevet seg selv som en datanerd, men likevel - og dessverre - har hun hverken en Facebook- eller Twitter-profil. Sexy twitpix kan vi derfor ikke friste med (Jo selvsagt finnes det et hav av Mila Kunis Twitter-profiler, men de er altså ikke ekte).

Derimot bør du definitivt kikke på disse to videoene som Esquire har laget fra fotoopptakene med henne:


Liker du denne saken?