Fullversjon 

Nå vil hun danke ut Rihanna

Trinidad-bitch Nicki Minaj shaker tits and ass for fansen.

If you can't beat them, join them!

Artisten og Tv-personligheten Nicki Minaj (30) ble iallfall så lei av falske profiler på bildetjenesten Instagram at hun opptettet en ekte.

- Kanskje var det akkurat det Instagram håpet på, siden de aldri gadd å slette noen av de falske, kommenterer Minaj selv på Twitter.

De siste par ukene har hun poppet ut bilder av sin formfulle latinakropp og sørget for å få nesten 1,5 millioner følgere på den populære bildetjenesten (som er eid av og samkjørt med Facebook). Blant oppdateringene er også en video hvor hun shaker assen i et badebasseng før hun drar avgårde på sykkelen sin - med bilde av seg selv på forskjermen.

Hun har likevel et godt stykke igjen til å skaffe seg like mange fans som sin Karibia-kollega Rihanna, som snart har ni millioner følgere på Instagram.

Jeg vet ikke om jeg syns Nicki bare er deilig gal, eller om hun faktisk er sexy. Men en herlig ass har hun iallfall, takket være sine foreldre fra Trinidad i Karibia. Selv er artisten født og oppvokst i USA, der hun blant annet er aktuell som dommer i American Idol.

Liker du denne saken?