Fullversjon 
NAKENTRIKS IGJEN? En lik skjorte, likt armbånd og lik mobiltelefon gjør at mange er svært sikre på at Hannah Montana-stjernen poserer på det lekkede nakenbildet.

Nakensjokk for Hannah Montana

Er dette bildet av Disney-stjernen Miley Cyrus real eller fake? Sjekk bildebevisene.

Nakenbilder og sexvideoer som blir "stjålet" og lekket på internett har blitt en kjekk vei til berømmelse for mang en Hollywood-babe.

En etter en har også barnestjerner fra Disney Channel markert overgangen til de mer voksnes rekker ved hjelp av lettkledde bilder.

Sist ut i nakenskandale-rekken er Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus, som nettopp har fylt 18. Denne uken begynte et påstått nakenbilde av henne fra Westin Palace Hotel i Spania å sirkulere på nettet. Her bodde Miley for en måned siden under Europen MTV Awards

Bildet ser ut til å være tatt av Disney-stjernen selv med mobilen i speilet på hotellrommet. Men så langt finnes det ingen bevis på at bildet er ekte.

Det går ikke an å se kjendisbabens ansikt, men den nakne jenta på bildet har nøyaktig samme hår som Miley, og en skjorte som er nøyaktig lik en hun ble fotografert med på gaten i Spania.

Også et armbånd og selve mobiltelefonen er lik, og bilder på hotellets hjemmeside viser at baderommene har likt gulv og innredning.

I tillegg har Hannah Montana-stjernen hevdet at hun ble frastjålet mobiltelefonen sin mens hun var i Europa i siste halvdel av november.

Skandalenettsiden Egotastic var blant de første til å publisere det påståtte nakenbildet av Disney-stjernen torsdag morgen.

Fredag skriver siden at bildet sannsynligvis er en fake. Noen kan rett og slett ha kledd seg ut som Miley og sluppet bildet som et stunt.

High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens var først ute blant Disney-kjendisene med nakenbilder pånettet - selvsagt påsto hun at de var stjålet.

Se de berømte nakenbildene av Vanessa her.

For nøyaktig et år siden skjedde noe lignende med Adrienne Bailon (25) - kjent fra "The Cheetah Girls". Først påsto hun at bildene var stjålet fra hennes pc, men senere innrømmet agenten hennes at de var plantet på nettet med vilje.

Også flere norske kjendiser har havnet i naken-fella. Blant annet fikk Kåre Conradi og Mariann Aas Hansen mye oppmeksomhet for mobilbilder med buksesmekken nede og stumpen bar for noen år siden.

Kjendismodell Linni Meister har flere ganger fortalt om hvor flau hun ble etterat en sexvideo med henne skal ha blitt stjålet på en sydentur.

Meister forsøkte i ettertid å tjene penger på salg av videoen, men det prosjektet ble en fiasko.

Liker du denne saken?