Fullversjon 

Politiet kastet ut Top Model

Mente at hun var altfor utfordrende utkledd som sciense fiction-figur.

Den skandaleombruste America's Next Top Model-vinneren Adrianne Curry er en ivrig tilhenger av sciense fiction spill. Derfor falt var det selvsagt naturlig at hun kledde seg ut som den sexy spillfiguren Æon Flux (til høyre) da hun skulle på den kjente Comic Con-messen i San Diego denne uken.

Messen har blant annet humor og sciense fiction som tema, og modellen troppet opp i sitt hotte kostyme for å signere plakater.

Men San Diego-politiet som bevoktet messeområdet syns åpenbart ikke at superbabens antrekk var særlig morsomt. Adrianne ble stoppet av lovens lange arm da hun forsøke å komme seg inn på området, og fikk streng beskjed om at klesdrakten (eller mangelen på det) var for utfordrende.

Tilslutt fikk Curry likevel lov å komme inn for å utføre den planlagte plakatsigneringen, men på betingelsen av at hun forlot messeområdet straks hun var ferdig.

- Apparently the San Diego police are unfamiliar with a screen accurate version of Aeon Flux, kommenterte Curry på Twitter i etterkant.

Adrianne har ellers fremstått enda mer avkledd i offentligheten flere ganger. Blant annet har hun spredd sin sexy kropp utover Playboy.

Hun er også kjent for sine freidige Twitter-oppdateringer, og fikk for litt siden orgasme på direkten i radiostudioet til Howard Stern.

Les mer: Top Model-vinner fikk orgasme på direkten

Liker du denne saken?