Fullversjon 

Sjekk realitybabens feriebilder

Heldigvis er ikke alle Top Model-kjendisene like gørrkjedelige.

De fleste av oss gutta begynner å gjespe når vi hører ordet Top Model - kjedeligere damer enn de som deltar i den avarten av TV-reality skal du lete lenge etter.

Heldigvis finnes det et unntak her i verden, og det er tilgjengjeld en dame som nærmest går på Duracell-batterier når det gjelder å skaffe seg oppmerksomhet - men likevel uten å gjøre nesten noen ting.

Vi snakker om Adrianne Curry (28), som vant den aller første utgaven av America's Next Top Model i 2003. Siden den gang har hun blant annet posert to ganger splitter naken for Playboy og skaffet seg 170 000 fans via nettjenesten Twitter som hun jevnlig forer med frekke mobilbilder.

For eksempel når hun spiller World of Warcraft naken - eller nå sist når hun soler seg toppløs med rumpa i været på Hawaii.

Forrige uke la hun daglig ut mer eller mindre avkledde bilder av seg selv - blant annet splitter naken i hotellsengen og toppløs på stranden.

Oppmerksomhetshore eller ei - vi elsker selvsagt den slags stunt. Lenge leve de som driter i hva andre mener!

(Vi tipper fisefine Jan Thomas - eller Jan Bertin Østervold som han opprinnelig het - allerede har fått kvelningsfornemmelser).

Liker du denne saken?