Fullversjon 
FREKKE KJENDISBABES: Modellen og TV-kjendisen Nicole 'Coco" Natalie Austin poster bilder fra beachen, mens skandaleskuespiller Lindsay Lohan (under til høyre) er toppløs på sminkerommet.

Sjokkerer på nettsamfunn

Hollywood-kjendisene elsker å vise seg lettkledde på nettfenomenet Twitter. Sjekk hvem som er frekkest!

Nettsamfunnet Twitter er den relativt nye lekegrinden til Hollywood-kjendiser og andre eksibisjonister.

Her kan man skrive korte meldinger til sine fans - og laste opp bilder. Og Hollywood-babes sørger gjerne for å ta av seg de fleste plaggene før de poster private bilder av seg selv - til glede for gutta og sladrepressen.

Blant dem som har fått mye oppmerksomhet for sine Twitter-bilder i 2009 har trolig Adrianne Curry - den første vinneren av Top Model i USA. For et par uker siden la hun blant annet ut et bilde av seg mens hun spilte dataspill - naken!

Heller ikke realitykjendisen Kim Kardashian er borte når det gjelder posting av sexy bilder. Hun forer sine fans jevnlig med bikinibilder.

Skandaleskuespiller Lindsay Lohan vet at hun er garantert omtale når hun legger ut et frekt bilde av seg på Twitter - og nøler ikke med å kaste toppen foran kamera.

Også artisten Katy Perry drar jevnlig oppmerksomhet til sin Twitter-profil med nakenbilder, blant annet i badekaret med en pizza og med bare nisselue på hodet.

De ivrigstes på å poste sexy bilder av seg selv i 2009 har likevel vært kjendisfenomenene/modellene "Coco" og Tila Tequila, eller Nicole Natalie Austin og Tila Nguyen som de egentlig heter. Coco er mest kjent som dama til artisten Ice T, mens blant annet Tila har vært programleder på MTV.

Coco poserer ukentlig bilder av ulike kroppsdeler til glede for sine fans. Tila er nærmest manisk i sin twitring, men at hun er heit som f... tror jeg de fleste av oss gutta er enige om!

Liker du denne saken?