Fullversjon 

Slik poserer lovens store barm

Sjefen til politikvinnen Stacey Suro ble ikke blid da han så disse bildene på nettet.

Det ble helt Texas på kontoret til politisjefen i Houston, Texas, da han oppdaget disse bildene av politibetjent Stacey Suro (42) på nettet denne uken.

Den erfarne politikvinnen syns åpenbart ikke det var spennende nok med lovens lange arm - hun ville også vise frem sin store barm. Og det gjorde hun rett og slett nettsiden ModelMayhem.com - en av verdens største nettsider for håpefulle modeller av alle slag.

Spesialenheten for politisaker i Houston har nå satt igang full intern etterforskning av de mer enn 100 bildene som kvinnen inntil i går hadde liggende ute i cyberspace med brukernavnet "Tessoro".

På enkelte av bildene var hun splitter naken, på flere av dem toppløse, på noen er hun iført sm-antrekk og på ett poserer hun med en annen naken kvinne.

- Ved bildene har hun skrevet at hun tydelig er klar for betalte modelloppdrag, melder den lokale nyhetsstasjonen KPRC Local 2, som også har forsøkt å få en kommentar fra kvinnen.

- Hei Stacey, kan vi få snakket med deg om etterforskningen, spør reporter Nefertili Jaquez, men 42-åringen er ikke særlig snakkevillig.

- Nei, svarer Stacey Suro bestemt ifølge kanalens nettside.

Så spørs det da om moralpolitiet mener dette er uforenelig med å være politikvinne. Inntil videre er iallfall den barmfagre og usjenerte 42-åringen suspendert.

Hvis du får sparken, Stacey, kan du gjerne kontakte oss og bli Ukens Babe, vi lover at det blir en hit!

PS. Vanligvis sensurerer jo ikke vi bilder, men Stacey Suro var raskt ute med å slette nakenbildene av seg selv på nettet, så vi fikk ikke lastet dem ned før de var borte. Derfor har vi måttet laste ned det som nyhetskanaler i USA har presentert - godt sensurert.

Liker du denne saken?