Fullversjon 

Strippet i sikkerhetskontrollen

Ville unngå nakenscanning - stilte i bikini på flyplassen. Se video.

Scannere som kler passasjerene nakne i sikkerhetssjekken og intim kroppsvisitering har skapt furore i USA.

Corinne Theile (31) er kanskje blant dem som ikke liker å bli klådd på av sikkerhetsvakter. Iallfall hadde hun stor suksess med sitt stunt her om dagen, da hun stilte i bikini i sikkerhetssjekken.

- Jeg ble ikke kroppsvisitert og det var morsomt. Dette kan bli min nye reiseuniform, forteller hun på Twitter.

I en melding til OnlineMagasinet bekrefter 30-åringen fra Los Angeles også at hun også stilte i bikini på sikkerhetssjekken da hun reiste tilbake.

- Ja, jeg gjorde akkurat det samme på returen, forteller den usjenerte damen til oss i en Twittermelding.

Flere TV-selskaper fulgte Corrinnes stunt - se video nederst i saken.

- Det var ikke så kaldt som jeg fryktet. Og jeg fikk alle i sikkerhetskontrollen til å le, forteller 30-åringen, som syns det er gøy at historien til og med har vakt oppsikt i Norge.

- Norge er ett av de få landene i Europa jeg ikke har vært i, forteller hun.

Om det er oppmerksomhet den mørkhårede skjønnheten ønsker, så fikk hun iallfall full klaff. Den berømte talkshowverten Conon O'Brian omtalte hendelsen i sitt show samme dag.

Det er forøvrig ikke første gang Corinne Theile er på TV. Tidligere har hun deltatt i et spesielt sjekkeprogram i New Zealand, der det var om å gjøre å finne en partner på en flyreise.

Corinne har allerede fått sin egen fanside på Facebook, Corinne Theile 'Bikini Girl. Ifølge denne siden har hun også skaffet seg sin egen PR-agent.

I tillegg er Corinne også svært aktiv på Twitter, der hun også har lagt ut flere bikinibilder av seg selv.

Kanskje var hun heldig som fikk være med flyet i det hele tatt. I fjor ble nemlig to kvinner nektet å reise med fly i USA fordi de hadde for sexy påkledning!

Den første som ble avvist var servitrisen Kyla Ebbert (23), som ble nektet å gå ombord i flyet da hun kom iført et kort skjørt og en sexy topp med jakke.

- Jeg fikk sjokk. Antrekket var ikke spesielt utfordrende. Jeg er overbevist om at hvis Paris Hilton hadde kommet i dette antrekket, ville hun blitt geleidet bort til setet sitt og servert en drink, uttaler Kyla Ebbert til NBC Today.

Et par dager senere opplevde den mørkhårede skjønnheten Setara Qassim (21)omtrent det samme. Etter å ha satt seg i flysetet, fikk hun beskjed av en flyvertinne om å 'dekke seg til'.

Se video av Corinnes bikinistunt her:

Liker du denne saken?