Fullversjon 
FØR OG NÅ: Maxims verdens vakreste har utvilsomt forandret seg siden hun sendte sitt første modellbilde til vurdering (til venstre). Snart er hun klar som Megan Fox-arvtager i Transformers 3.

Verdens vakreste? Hmm...

Vi er ikke direkte overbevist om denne vinneren. Hva syns du??

Flere av klodens talerør for menn har sine "verdens vakreste"-kåringer, blant annet FHM, Maxim og nettsiden Askmen.com.

Denne uken fastslo Maxim at engelske Rosie Huntington-Whitley (24) er deres svar på den ultimate skjønnheten. Også FHM har tidligere i år plassert henne på topps i sin kåring.

Rosie er nok foreløpig ukjent for mange av våre lesere, men blir snart å se i den tredje Transformers-filmen Dark of the Moon. Med andre ord er hun deilige Megan Fox sin arvtager.

Ellers driver for tiden hun mest og viser frem undertøy for Victoria's Secret, som alle damer elsker. (I samme gate som Top Model og andre fullstendig uinteressante ting).

Etter å ha sjekket litt grundig på nettet har vi likevel funnet ut at hun på et par photoshoots ser skikkelig rådeilig ut. Hun har blant annet blitt fotografert med rumpa bar av den berømte babe-fotografen Terry Richardsson for dekkprodusenten Pirrelli, og hun har vært med i en faktisk veldig heit toppløs bildeserie i mannebladet GQ (til høyre).

På bildet over du også se at dama har blitt adskillig heitere siden hun sendte inn sitt første modell-wannabe foto til vurdering for noen år siden! Det er babe-nettsiden Egotastic som har klart å fiske frem det gamle bildet.

Likevel mener vi at det er mange deiligere damer her i verden enn Rosie, men smaken er jo som kjent som baken!

Ifjor var det Katy Perry som gikk til topps i Maxim-kåringen, og her er damene som må stille seg bak vinneren i år:

2. Playboy-atkuell og Tv-stjerne Olivia Nunn (ja, heit)
3. Artist Katy Perry (ja kul og heit)
4. Skuespiller Cameron Diaz (søt og pen)
5. Skuespiller Mila Kunis (litt gjesp)
6. Modell Bar Rafael (deilig)
7. Skuespiller Anne Hathaway (gjeeesp)
8. Skuespiller Natalie Portman (ok)
9. Skuespiller Cobie Smulders (hvem er hun?)
10. Skuespiller Jennifer Lawrence (ikke vår type)

Her kan du se bittelitt av vinnerdama Rosie i en trailer for Transformers 3 - men dessverre ikke noe Megan Fox-attitude fra henne her iallfall. Og under fra den sexy photoshooten med GQ.


Liker du denne saken?