Fullversjon 
IKKE TIL SALGS: Christina Aguileras brukte truser fra Maxim-fotoopptak er ikke til salgs, selv om VG hevder det. (Faksimile fra Maxim Online)

Ingen Aguilera-truser til salgs

VG og flere andre aviser slår stort opp at Christina Aguileras brukte truser selges på internett. Men nyheten er trolig sprøyt fra ende til annen.

"Nå kan du sikre deg g-strengen som sexy Christina Aguilera hadde seg på den dristige forsiden av herremagasinet Maxim for en tid tilbake," melder VGs nettutgave tirsdag kveld.

Nettstedet hevder å vite at trusene er lagt ut for salg på auksjonsnettstedet Ebay.

Men sannsynligvis er nyheten bare sprøyt fra ende til annen. Det er ikke mulig å finne noen auksjon over Christina Aguileras truser på Ebay.

VG refererer blant annet til en artikkel hos det engelske nettstedet Ananova - men der finnes det ingen reportasje om denne saken.

Det eneste OnlineMagasinet har funnet ut at stemmer i historien, er at Aguilera har posert for Maxim i et svømmebasseng, og at hun da blant annet hadde på seg en lys bikinitruse.

Hvor historien stammer fra, er derfor ikke godt å si. Kanskje fra en journalist med god fantasi?

VG kan jo trøste seg med at den danske avisen Ekstrabladet også har gått på limpinnen. Den har rått stjålet artikkelen og publisert den i sin nettutgave.

Liker du denne saken?